Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Referenties

Op deze pagina kun je kijken wat onze klanten van ons vinden. Wil je zelf een bericht achterlaten, stuur dan een email met je bericht en we zullen het hier publiceren.

Altijd aanwezige smile

Altijd zeer precies, volledig en op tijd geregeld! En dat ook nog eens met de altijd aanwezige smile. Ook de communicatie is steeds weer dik in orde. Wij bevelen Ingrid van harte aan!

Jonas van Dorp, Business Development Manager Groningen Airport Eelde NV.

Prettig in omgang

Ik heb het geluk al meerdere jaren met Ingrid te mogen werken en spreek dan ook uit ervaring dat de dingen die Ingrid doet altijd goed geregeld zijn. Ingrid is, deskundig, prettig in omgang, resultaatgericht, een verbinder met een groot netwerk en heeft een brok aan ervaring.

Han Smidt
Smidt4Trade - Hoogeveen

Beursdeelname

Voor de beurs Pharmapack in Parijs heeft Ingrid de organisatie op zich genomen.

We hadden er zelf geen omkijken naar, alles heeft ze voor ons uit handen genomen.

Goed geregeld! 

Evelien de Jonge
Pharmaspray

De naam zegt het al: Goed Geregeld!!!!!

Alles was ook echt goed geregeld. Op 11 september 2020 was onze trouwdag en na het diner hebben wij namens Ingrid een Pub Quiz georganiseerd. Vanaf het eerste contact was het goed geregeld. Snel antwoorden op onze vragen gehad en de Quiz was goed samengesteld.

Het pakket zag er ook tot in de puntjes verzorgd uit. Aan alles is gedacht. 

Mede door de Quiz hebben wij een geslaagde dag gehad. Het was top!! Ingrid dank je wel voor de goede zorgen en wij raden iedereen dit aan. Ingrid is een topper!! 

Miranda en Marc de Wolde

Geweldig feest

Het was een feest om met jullie te werken voor mijn 50e verjaardagsfeest.

Margje

Tomeloze inzet

Ingrid bedankt voor je tomeloze inzet!

Exportclub Drenthe

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren