Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Pubquiz

Op deze pagina vind je alle informatie over het organiseren van een geslaagde pubquiz voor bedrijven, cafés, verenigingen, familiefeesten en ieder ander die zin heeft in een gezellige activiteit. 

Kijk onderaan deze pagina voor de pubquiz agenda en aanmeldmogelijkheid.

Gezelligheid, hilariteit en competitie: Dat zijn de kenmerken van de pubquiz van Goed Geregeld! Een pubquiz is dé ideale invulling voor een bedrijfsborrel, verenigingsavond, verjaardag, jubileum of familiefeest, eventueel inclusief drank,- of dinerarrangement. En voor horecabedrijven een leuke en gemakkelijke manier om de omzet te verhogen!

Op elke gewenste locatie

De pubquiz is geen zware kost, maar vermaak voor jong en oud, man en vrouw en voor alle niveaus. Goed Geregeld! zorgt voor een compleet verzorgde quiz, inclusief alle benodigdheden, geluid en prijzen voor de winnaars. Een Goed Geregeld! pubquiz kan op elke gewenste locatie georganiseerd worden: op locatie of in uw eigen bedrijfsrestaurant. De pubquiz is geschikt voor gezelschappen vanaf tien personen, een maximum is er niet.
Een quiz bestaat uit acht vragenrondes met vragen op allerlei gebieden waaronder muziek, sport, showbizz en algemene kennis.

Pubquiz agenda

 

Datum Locatie Plaats

Vrijdag 14 februari
Aanvang: 20.30 uur

Herberg De Esbörg

Scheemda

Aanmelden kan via ons contactformulier, onder vermelding van je:

- Datum pubquiz
- Naam
- E-mailadres
- Teamnaam
- Aantal deelnemers

Aanmelden

Lijkt het je leuk om eens een pubquiz door ons te laten verzorgen? Vraag meer informatie aan over ons speciaal kennismakingsaanbod.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren